Η ευκαιρία για επιτυχία                                    

 

 

  Επιτυχία: είναι το ευνοϊκό ή το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη ζωή μας, επίσης: η προσωπική επίτευξη πλούτου, εύνοιας ή αξιώματος, κυρίως όμως είναι η ικανότητα να οικοδομήσεις τη ζωή και το μέλλον σου. Αυτό είναι απόλυτα εφικτό.

 

 Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μέσο και βάζοντας την κατάλληλη προσπάθεια βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου. Έχοντας το μυαλό σου ανοιχτό σε νέες ιδέες και νέους τρόπους δράσης τότε μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Κάνοντας τη σωστή επιλογή, τώρα είναι η ώρα για τη δική σου επιτυχία στη δική σου ζωή. Επιχειρηματική ευκαιρία, ευκαιρία εργασίας, Ελληνικές υπηρεσίες, greek internet ίντερνετ,φιλοξενία ιστοσελίδων, σχεδιασμός ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό εμπόριο σχεδιασμός web site, Κατασκευές

 

Επαναλαμβανόμενο εισόδημα1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

  Όταν γίνεις Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Internet μπορείς να εργάζεσαι απο το σπίτι να χτίζεις τη δική σου επιχείρηση στο internet παίρνοντας τη ζωή και το μέλλον στα χέρια σου.

Σύμφωνα με την έκθεση για τις επιχειρήσεις με έδρα το σπίτι (Home Business Report):

 "Οι πέντε πρώτοι λόγοι που στρέφονται όλοι στις επιχειρήσεις με έδρα το σπίτι μέσω του internet, είναι: οι κουραστικές αστικές συγκοινωνίες, το άγχος, οι πίεσης στο χώρο εργασίας, η έλλειψη αναγνώρισης και η επιθυμία για περισσότερο ποιοτικό χρόνο στο σπίτι".

Οπότε, αν θες…

… να είσαι αφεντικό του εαυτού σου.
… να απολαμβάνεις ελαστικότητα ωραρίου.
… να μην έχεις ανάγκη μεγάλου αρχικού κεφαλαίου.
… να διατηρείς χαμηλά πάγια έξοδα.
… να λαμβάνεις επαναλαμβανόμενο εισόδημα με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.
… να μην χρειάζεσαι εξειδικευμένες γνώσεις.
… να αναπτύξεις τις επιχειρηματικές σου δυνατότητες καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σου.
… να παίρνεις πολλαπλάσιες αποδοχές βάση του χρόνου που επενδύεις.
… να δέχεσαι αναγνωρίσεις και επιβραβεύσεις όταν επεκτείνεις την επιχείρησή σου.
… να κερδίσεις φορολογικά οφέλη από την ιδιοκτησία προσωπικής επιχείρησης.
… να χτίσεις πάνω σε ισχυρή υποδομή με συνεχής υποστήριξη.
… να μπορείς να βασιστείς σε πετυχημένη, έμπειρη ηγεσία.
… να δημιουργήσεις ευκαιρίες για μια συνεχως εξελισσόμενη επιχειρήση.
 

 

Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ™

 

Επιχειρηματική ευκαιρία, ευκαιρία εργασίας, Ελληνικές υπηρεσίες, greek internet services, ίντερνετ,φιλοξενία ιστοσελίδων, σχεδιασμός ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό εμπόριο σχεδιασμός web site, Κατασκευές Ιστοσελίδων, ευκαιρία εργασίας


 

Πως λειτουργεί: Ιστοσελίδων, ευκαιρία εργασίας

1, 2, 3,

 

Συστήνεις και κερδίζεις...

 

Κάνε αυτό  που κάνεις καθημερινά. Δηλαδή να μιλάς με φίλους, γνωστούς  και να προτείνεις ή να συστήνεις προιόντα ή υπηρεσίες που σου έκαναν εντύπωση ή που χρησιμοποίησες.

 Αυτό είναι κάτι  φυσιολογικό και ανθρώπινο.  Πόσες φορές κάθε μέρα δεν συστήνουμε ένα καλό φαγητο σε ένα εστατόριο, ένα καλό επαγγελματία, ένα μαγαζί, μια κομμωτρια, ένα σουπερμάρκετ, ένα καθηγητή, ένα ρούχο, την μάρκα ενός αυτοκινήτου, ένα καλό έργο στον κινηματογράφο, προτρέποντας ολους τους γνωστούς μας να το δούν ή να το δοκιμάσουν. Σχεδόν κάθε μέρα το κάνουμε ή πολλές φορές την ημέρα χωρίς ίσως  να το πολυκαταλαβαίνουμε.

 Το θέμα όμως είναι άλλο.  Μας δίνει κανένας από όλους αυτούς που συστήνουμε χρήματα; Το πολύ πολύ, απλά να μας ευχαριστήσει  όταν το μάθει αυτός που συστήσατε. Πάντως σίγουρα δεν μας δίνει χρήματα.

. Εδώ τα νέα είναι πολύ καλά. Σύστησε σε κάποιον γνωστό ή φίλο σου  τις Ελληνικές ευκαιρία εργασίας σήμερα  και εφόσον αγοράσει μία ή περισσότερες  από τις υπηρεσίες μας, εσύ κέρδισε  σε μετρητά το 10% της αξίας της υπηρεσίας που αγόρασε!!!

 Στις Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ   τα πράγματα λειτουργούν σύγχρονα  και σύμφωνα με τις νέες τάσεις της εποχής. Οι Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ  έχουν ήδη υπολογίσει στην αξία των υπηρεσιών  τους ένα επιπλέον κόστος το οποίο  κειμένεται από 10% έως 20% που έτσι και αλλιώς δίδεται στους εξωτερικούς πωλητές της υπό μορφή αμοιβών και είναι ενσωματωμένο στις επίσημες τιμές πώλησης των υπηρεσιών τους. Μέρος αυτών των χρημάτων λοιπόν  διατίθεται σε σας που απλά μας συστήνετε ένα πελάτη να αγοράσει  κάποια υπηρεσία από μας όπως ακριβώς κάνουν οι πωλητές μας. Δεν χρειάζετε να τρέχετε έξω ειδικά γιαυτό. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε  χρήματα.  Δεν χρειάζεται να  αγοράσετε κάτι.

 Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε ότι ήδη κάντε μέχρι τώρα και  απλά σε ελεύθερο ή παράλληλο  με την δουλείας σας χρόνο, απλά συστήστε  τα site μας www.internet-services.gr και  www.internet-marketing.org   

 

Αποκτήστε δωράν το δικό σας κωδικό συνεργάτη συμπληρώντας μια φόρμα με τα στοιχεία σας

κλικάροντας εδώ

Επιχειρηματική ευκαιρία, ευκαιρία εργασίας, Ελληνικές υπηρεσίες, greek internet services, ίντερνετ,φιλοξενία ιστοσελίδων, σχεδιασμός ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό εμπόριο σχεδιασμός web site, Κατασκευές Ιστοσελίδων, ευκαιρία εργασίας

 

:::::::::::::::::::::::: For more information email us at : info@opportunity.gr ::::θέσεις εργασίας © 2003 All Rights Reserved.
template designed by internet-services.gr